WordPress hosting met Divi

WordPress-website met Divi starten? Wij zijn Divi partner en bieden daarom hostingpakketten speciaal voor WordPress met Divi. Bestel je pakket en je kunt direct aan de slag!

Divi-optimized

Divi is een omvangrijk pakket dat best wat vraagt van een server. Door onze Divi-optimalisaties zorgen wij dat je website altijd snel en stabiel draaig

Veilig

Geen last van hackers, malware en bots dankzij onze geavanceerde WordPress firewall. Al onze hostingpakketten zijn automatisch voorzien van een beveiligde SSL-verbinding.

Divi specialisten

Ons team bestaat uit Divi-specialisten, waardoor we je optimaal kunnen helpen als dat nodig is.

Staging inbegrepen

Probeer nieuwe plugins, updates of wijzigingen eerst op een testomgeving. Zet de wijzigingen eenvoudig door naar je live-website zodra je tevreden bent.

Check je performance!

Wij maken het verschil. En dat laten we je graag zien. Wij doen geen concessies. Niet aan snelheid, niet aan veiligheid, niet aan klantvriendelijkheid. Wij kiezen op elk niveau voor A-kwaliteit. En dat merk je.
Managed WordPress hosting bekent voor ons dat je geen omkijken hebt naar technische zaken. Daarom bieden we een all-in-oplossing.
Voor hogere snelheid of betere veiligheid hoef je bij ons geen extra pakket af te sluiten. Ervaar onze hosting! Laat je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op voor een persoonlijke performance check.

Laat je gegevens achter en we laten je zien hoeveel beter de performance van je website kan!