Premium
WordPress
Hosting

Maximale performance, optimaal gebruiksgemak en ongekende support. Kies voor WordPress Hosting van PUIK.

Razendsnel

Intelligente caching, geautomatiseerde PageSpeed optimalisatie én een persoonlijk advies van onze performance experts.

Veilig

Geen last van hackers, malware en bots dankzij onze geavanceerde WordPress firewall. Al onze hostingpakketten zijn automatisch voorzien van een beveiligde SSL-verbinding.

24/7 support

Niets zo vervelend als een webshop die offline is. Daarom monitoren we onze servers 24/7. Aanvullend is het mogelijk een 24/7 SLA af te sluiten.

Tooling

Onze hostingpakketten zijn voorzien van
alle tools die jij nodig hebt om snel te ontwikkelen. Met één klik maak je een staging of zet je een backup terug. Ook heb je de beschikking over git, wp-cli en composer.

Check je performance!

Wij maken het verschil. En dat laten we je graag zien. Wij doen geen concessies. Niet aan snelheid, niet aan veiligheid, niet aan klantvriendelijkheid. Wij kiezen op elk niveau voor A-kwaliteit. En dat merk je.
Managed WordPress hosting bekent voor ons dat je geen omkijken hebt naar technische zaken. Daarom bieden we een all-in-oplossing.
Voor hogere snelheid of betere veiligheid hoef je bij ons geen extra pakket af te sluiten. Ervaar onze hosting! Laat je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op voor een persoonlijke performance check.

Laat je gegevens achter en we laten je zien hoeveel beter de performance van je website kan!

Laatste nieuws

De voordelen van PHP8

De voordelen van PHP8

Als WordPress-gebruiker weet je dat het belangrijk is om je website up-to-date te houden met de nieuwste versies van software en plugins om ervoor te zorgen dat je site veilig…

Green Friday 2023

Green Friday 2023

Terwijl anderen je op Black Friday platgooien met korting en duurzaamheid vaak ver te zoeken is, kiezen wij een andere weg. In plaats van drie maanden gratis hosting, doneren wij…

PUIK zoekt versterking

PUIK zoekt versterking

Wij zijn op zoek naar versterking – System engineer (Linux)- Medewerker supportdesk (Kennis van WordPress, hosting en/of PHP is een pré)- Junior/senior WordPress developer.- Developer PHP / Django / React.-…

Laad meer