Premium
WordPress
Hosting

Maximale performance, optimaal gebruiksgemak en ongekende support. Kies voor WordPress Hosting van PUIK.

Razendsnel

Intelligente caching, geautomatiseerde PageSpeed optimalisatie én een persoonlijk advies van onze performance experts.

Veilig

Geen last van hackers, malware en bots dankzij onze geavanceerde WordPress firewall. Al onze hostingpakketten zijn automatisch voorzien van een beveiligde SSL-verbinding.

24/7 support

Niets zo vervelend als een webshop die offline is. Daarom monitoren we onze servers 24/7. Aanvullend is het mogelijk een 24/7 SLA af te sluiten.

Tooling

Onze hostingpakketten zijn voorzien van
alle tools die jij nodig hebt om snel te ontwikkelen. Met één klik maak je een staging of zet je een backup terug. Ook heb je de beschikking over git, wp-cli en composer.

Check je performance!

Wij maken het verschil. En dat laten we je graag zien. Wij doen geen concessies. Niet aan snelheid, niet aan veiligheid, niet aan klantvriendelijkheid. Wij kiezen op elk niveau voor A-kwaliteit. En dat merk je.
Managed WordPress hosting bekent voor ons dat je geen omkijken hebt naar technische zaken. Daarom bieden we een all-in-oplossing.
Voor hogere snelheid of betere veiligheid hoef je bij ons geen extra pakket af te sluiten. Ervaar onze hosting! Laat je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op voor een persoonlijke performance check.

Laat je gegevens achter en we laten je zien hoeveel beter de performance van je website kan!

Laatste nieuws

WordPress 6.2 “Dolphy” uitgebracht

WordPress 6.2 “Dolphy” uitgebracht

Afgelopen week heeft WordPress zijn nieuwste versie, 6.2 “Dolphy”, uitgebracht. Met deze update introduceert WordPress een nieuwe en verbeterde manier voor het bewerken van je website en heb je meer…

Het belang van HSTS

Het belang van HSTS

Wat is HTST? Een term die je snel tegenkomt als je bezig bent met de veiligheid van je website of webapplicatie is HTST, HTTP Strict-Transport-Security. Dit is een techniek die…

Activeer automatische updates voor je WordPress-plugins en thema

Activeer automatische updates voor je WordPress-plugins en thema

Voor het veilig houden van je WordPress-website is het van belang dat je beschikbare updates van gebruikte plugins en je thema zo snel mogelijk installeert. Dankzij onze WordPress Toolkit kan…

Laad meer