Het thema Divi van ElegantThemes maakt het eenvoudig om een website in WordPress te maken, maar door het uitgebreide aantal functionaliteiten kan Divi in het begin overweldigend zijn. We helpen je graag op weg. In deze Divi handleiding bespreken we de meestgebruikte opties en modules van Divi.

Snel aan de slag met Divi? Wij bieden geoptimaliseerde Divi hosting, waarbij Divi wordt voorgeinstalleerd en je altijd een beroep kunt doen op onze support!

Introductie – Bereik meer online met DIVI.

Algemeen

Thema-opties van DIVI uitgelegd

In de Divi Thema opties stel je snel jouw social media links in, je kleurenschema en overige technische zaken. Hier leggen je we uit hoe dit in zijn werking gaat.

Menu aanmaken in DIVI

Wanneer je je nieuwe pagina helemaal gereed hebt, wil je deze natuurlijk toevoegen aan je menu. Hier leggen we je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Footer aanpassen in DIVI

DIVI templates opslaan en hergebruiken

Divi maakt het mogelijk om gemaakte layouts op te slaan en in te laden in jouw nieuwe pagina. Zo heb je met een aantal klikken je nieuwe pagina ingericht.

Contactformulier aanmaken en bewerken in DIVI

Met een contactformulier kunnen website-bezoekers makkelijk met je in contact komen. En jij kunt vragen om de gegevens die je nodig hebt. Of dit nu een verplicht tekstveld is of een keuzelijst, met deze module kun je het allemaal instellen.

Nieuwsbericht maken in DIVI

Pagina aanmaken in DIVI

DIVI Modules

Afbeeldingen module

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Niet voor niets dat de Divi afbeelding module een veelgebruikte module is. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Blog module

Wanneer je regelmatig blogt of nieuwsberichten plaatst, wil je dat deze goed getoond worden op je website. Hier leggen we je uit hoe de Blog Module van Divi in zijn werk gaat.

Blurb Module

Divi’s Blurb is een eenvoudige en elegante combinatie van een korte stuk tekst en een afbeelding. Zo kun je direct jouw diensten uitlichten, ondersteund met een bijbehorend icoon.

Gallerij Module

In een gallerij kun je al je foto’s in een overzicht tonen. Zo kun je je mooiste content laten zien aan je gebruikers.

Google Maps Module

De Google Maps module van Divi laat je een kaart plaatsen met daarop 1 of meerdere adressen gemarkeerd. Hier zie je hoe deze module werkt.

Knop

Een knop trekt de aandacht van je bezoeker en brengt hem waar jij wilt. Niet voor niets dat de Divi Knop module een veelgebruikte module is. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Oproep tot Actie Module

Met de Divi oproep tot actie module geef je de bezoeker van je website de belangrijkste informatie en een duidelijke oproep om in actie te komen. Bijvoorbeeld “bestel direct” of “Meer informatie”. Bekijk hieronder de mogelijkheden van deze module.

Slider module

Wanneer je meerdere afbeeldingen wilt tonen, kan een slider hier een mooie manier voor zijn. Zo kun je meerdere foto’s of afbeeldingen in 1 keer tonen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Tekst module

Op een website wil je jezelf of je product presenteren. Een belangrijk element daarbij is tekst. Met de Divi tekstmodule stel je teksten in zoals jij dat wilt. Bepaal lettertypes, groottes en positionering voor het gewenste resultaat.

Verdeler module

Soms heb je op een specifieke plaats net iets meer ruimte nodig, dan dat je beschikbaar hebt. De verdeler helpt je hiermee. Met een verdeler kun je ruimte toevoegen, waar jij dat wilt of een scheidingslijn plaatsen.

Video Module

Meer hulp bij Divi nodig?

Heb je in deze Divi handleiding niet kunnen vinden wat je zoekt? Wij helpen je graag verder! Laat via onze supportpagina weten waarbij je hulp kunt gebruiken en we kijken hoe we je kunnen helpen!

Vergelijkbare berichten